TANTRA, TRAININGEN EN THERAPIE

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

hart

Tantra in beeld

In de loop der jaren zijn er verschillende video-opnamen gemaakt rond het werk van Jan en Caroline. Enkele daarvan vind je op deze pagina.

Presentatie boek #MeTooJan den Boer en Caroline van Wijngaarden gaven op 25 april 2018 een lezing over hun nieuwe boek #MeToo, dat op dat moment juist was verschenen. Hier vind je de video

insp eft

Het Gesprek

Jan den Boer had op 30 januari 2008 een uitgebreid gesprek met Arie Boomsma op de toenmalige zender 'het Gesprek', over het boek 'De Liefdesrevolutie'.

Hier vind je de korte versie

en hier de lange versie

 

insp tulkulobsang

Tantra workshop op RTL 5 - televisie

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden gaven een workshop tanta in het programma Sex Academy, uitgezonden op 8 december 2014 op RTL 5. Hier kun je deze workshop terugkijken. 

(Wij waren uitgenodigd om deze workshop te geven voor mensen die zelf gekozen hadden op televisie te komen. Wij zullen nooit foto's of  video-opnames maken tijdens eigen workshops).

insp leeuwarden

Tantrische meditatie

Op 25 april 2018 gaven Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden een tantrische meditatie.

Hier is de video te zien.

Tantrafestival 2010

Jan den Boer presenteerde op het Tantrafestival 2010 zijn boek 'Vrijen in verbinding.' 

Hier vind je de korte versie (10 min).  

Radioprogramma FunX

Jan en Caroline vertelden op Valentijnsdag, 14 februari 2018, over tantra in het radioprogramma The Peepshow van FunX Radio. 

Hier vind je de videoregistratie

Jan den Boer over polyamorie

Jan den Boer gaf tijdens het Tantrafestival op 5 november 2011 zijn visie over tantra en polyamorie vanuit het tantrisch boeddhisme. 

Hier vind je de videoregistratie.  

Café de Liefde

In het Vpro-Programma Café de Liefde vertelde Jan en Caroline in de zomer van 2009 over zijn visie op seksualiteit. 

Hier vind je de video.  

Kamasutrabeurs 2012

Jan den Boer bezocht in 2012 samen met Filemon Wesselink in het kader van het tv-programma De Week van Filemon de Kamasutrabeurs.

Hier is de video te zien.  

VPRO Metropolis 2011

Jan de Verlichte. Uitzending van het VPRO-programma Metropolis op 22 december 2011 over een tantrische meditatie in de trein.

Hier is de video te zien.  

Schakel door naar je hart

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden gaven op 4 november 2012 in 'Centrum de Roos' in Amsterdam een lezing over het boek 'Schakel door naar je hart’, dat op dat moment net was verschenen.

Hier vind de de videoregistratie 

Presentatie boek #MeToo

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden gaven op 25 april 2018 een lezing over hun nieuwe boek #MeToo, dat op dat moment juist was verschenen. 

Hier vind je de video

Interview over het nieuwe boek 'Het geheim van de liefde'

In dit interview met Paul Houkes vertellen Jan en Caroline over de achtergronden van hun nieuwe boek, 'Het geheim van de liefde', dat in het voorjaar van 2019 verscheen. 

Hier vind je de video