HET VERLANGEN NAAR VERBINDING

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

Portugal Tantra week 2 - 9 juni 2018 

Een complete tantra week - voor singles en stellen

 met Jan en Caroline op Monte na Luz

Verdiepen - Verbinden - Vakantie 

 Een week lang genieten op een prachtige plek en een complete tantra week: leven in liefde, omgaan met verlangen (en zin of geen zin) omgaan met emoties, tantrische rituelen, tandava, kashmirische massage.

(Alles in het Nederlands). 

Meld je aan via dit formulier 

In juni 2017 gaven we voor het eerst een week in Zuid Portugal. We waren heel blij met de prachtige locatie, het heerlijke eten en het lekkere weer. De ideale locatie om een week lang je te verdiepen in tantra, je te verbinden met een fijne groep en tegelijkertijd ook een vakantie gevoel te hebben.

We delen met jullie een complete tantra week, waarin alle belangrijke aspecten van tantra aan de orde komen.

Tantra: verdiepen en verbinden

Deze tantra week is de kans om je te verdiepen in het complete tantra proces, zodat dit een diepgaande invloed in je leven kan krijgen. Door meditatie op het verlangen ontdek je een nieuwe vrijheid in jezelf, waarin je niet meer geleefd wordt door je emoties of gedachten, maar nieuwsgierig in verbinding kunt zijn met alles wat zich afspeelt. In tantrische rituelen kun je deze verbinding op een liefdevolle en respectvolle manier ervaren.

De Tantra opleiding was en is nog steeds de beste Tantra training die ik heb gehad en ik heb vele, vele trainingen gehadDus geef jezelf deze prachtige kans om te groeienLouiza Obedi.

We onderzoeken hoe je kunt leren kiezen om te leven vanuit liefde, zodat liefde een stabiele basis wordt in je eigen leven en je relatie. Daarin leren we omgaan met emoties, blokkerende gedachten en impulsief gedrag. Het gaat er niet om deze te onderdrukken, maar om te leren daarin vrij te bewegen vanuit een basis van diep doorvoelde liefde. En zoals altijd onderzoeken we het verlangen, zodat je daar ook vrij in leert bewegen. Vanuit deze basis gaan we een rijk aanbod van tantrische rituelen onderzoeken. Daarbij komen onder meer aan bod de tandava en kashmirische tantramassage. Een aantal oefeningen kunnen naakt gedaan worden, maar het is nooit een verplichting. We creëren met jullie een veilige omgeving waarin grenzen verkennen op een prettige manier uitdagend kan zijn.

Als je samenkomt: een unieke kans om je relatie te verrijken en samen en met de groep te genieten. Je kunt alle oefeningen samen doen als je dat wilt.

Als je alleen komt: een kans om te leren hoe je een tantrische relatie met jezelf kunt creëren, je te verbinden met de mensen in de groep en hoe je dat vervolgens in de wereld kunnen zetten.

“Jan en Caroline, twee zeer integere mensen die een prachtige training geven. Voor mij de basis geweest in het liefdevol naar mezelf zijn.” Hanneke Wolff

De locatie

Monte na Luz ligt op 20 minuten rijden van het vliegveld van Faro, in de groene heuvels met uitzicht op de oceaan. Er is een prachtige workshop ruimte die enerzijds intimiteit biedt en anderzijds een prachtig uitzicht op de omgeving tot en met de oceaan.

Verder is het terrein ruim opgezet, met op verschillende plekken huisjes waarin een- twee- of drie persooskamers zijn, een heerlijk zwembad en het centrale gebouw waar we ook de maaltijden gebruiken.

Monte na Luz heeft een fantastische kok, die elke keer weer verrassende en veelzijdige maaltijden serveert.

Voor vervoer van het vliegveld naar de locatie kan een taxi geregeld worden, de kosten zijn € 27 per rit, onafhankelijk van hoeveel mensen meerijden.

Website Monte na Luz: http://montenaluz.org/mnl/ 

Vakantie

Deze week is ook gewoon een heerlijke vakantieweek, met een prachtige omgeving, een mooie ruime een- twee- of driepersoonskamer, zwembad en heerlijk eten. 

Voor het vakantiegevoel: de training duurt acht dagen, een van de dagen zullen we helemaal vrij geven om bijvoorbeeld naar het strand te gaan of de hele dag lekker aan het zwembad te liggen. Deze dag rekenen we niet bij de kosten voor de training, zodat we deze acht dagen voor hetzelfde bedrag aanbieden als de zeven dagen in 2017. Voor de verblijfkosten moeten we natuurlijk wel zeven nachten rekenen.

Als je tijd hebt kan het ook heerlijk zijn om voor of na de training nog een aansluitende vakantie in Portugal te boeken. De steden Lissabon en Evora hebben we vorig jaar met veel plezier bezocht, en de stranden aan de Algarve - en ook de stadjes - zijn fantastisch. Daarbij komt dat Portugal een goedkoop vakantieland is. 

Data, tijden en kosten

Data en tijden: zaterdag 2 juni 16.00 - zaterdag 9 juni 10.00 (met het ontbijt).

De kamers zijn op 2 juni beschikbaar vanaf ongeveer 13:00 uur. Start training om ongeveer 16:00 uur.

Kosten: voor de Tantra week € 495 p.p. 

Verblijfkosten: € 434 p.p., inclusief alle maaltijden. Voor een eenpersoonskamer is er een toeslag van € 20 per persoon per dag.

Meld je aan via dit formulier