TANTRA, TRAININGEN EN THERAPIE

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

HOME-tantraHOME-therap 

De jaartraining is de kans om je vijf weekenden te verdiepen in het complete tantraproces, zodat dit een diepgaande invloed in je leven kan krijgen. De jaartraining vindt plaats op een prachtige verbouwde boerderij in Drenthe, waar je kunt genieten van de verbinding met de groep, heerlijk vegetarisch eten en een prachtige omgeving.

Lees hier meer

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

In English

UK Flag

Tantrische relaties: liefdevol leven kun je leren

In het najaar van 2016 komen Saskia en Mathieu bij ons voor een relatie sessie. Ze zitten wat afstandelijk op de bank. Onderweg hadden ze een lastig gesprek en de irritatie is nog voelbaar. Wanneer we doorvragen voelt Saskia zich niet begrepen en vindt Mathieu dat ze te weinig vrijen. Hij heeft ook bespreekbaar gemaakt om eventueel een andere seksuele partner te hebben naast hun relatie. Voor Saskia is dat bedreigend.

Als we zeggen dat hun verhaal niet uniek is, komt er een voorzichtige glimlach en wat meer ontspanning. Vervolgens nemen we ze in vijf kwartier mee in de essenties van tantra en omgaan met emoties. Drie weken later zit ze weer bij ons op de bank. Hand in hand, stralend en verliefd. 'We hebben in deze drie weken meer gevreeën dan het afgelopen jaar', zegt Saskia. 'En veel minder ruzie gemaakt', vult Mathieu aan. 'En ik kies nu echt voor Saskia.'

Nieuwsgierig hoe het verder gaat: lees meer in het nieuwe artikel van Jan via deze link

Reageren of iets over jezelf vertellen? Dat kan in deze blog.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment