TANTRA, TRAININGEN EN THERAPIE

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

jan

Individuele sessies Jan den Boer

Ik geef individuele sessies in mijn praktijk in Vleuten: Valkenierslaan 3, 3451 ZJ Vleuten.

In de sessies zoek ik samen met de cliënt naar de aanpak die het best aansluit bij de behoefte. Ik combineer de mogelijkheden van tantra, EMDR, filosofie en relatiebegeleiding. Ik werk zowel met individuele cliënten als met stellen. De relatie sessies geef ik samen met Caroline.

Afhankelijk van het probleem en de behoefte kan het een diepgaande langere therapie zijn, maar ook een kort aantal coaching sessies om verheldering te krijgen in levens- en/of relatieproblemen.

We kunnen in een sessie ook onderzoeken hoe je verder tantra vorm wilt gaan geven in je leven en welke trainingen je dan het beste bij ons kunt gaan doen.

Ik heb mij gespecialiseerd in het onderscheid tussen denken, gevoel en emotie. In tantra kun je leren de illusies van je denken en emoties te doorzien en te leven vanuit je hart, vanuit je gevoel. Een paar sessies EMDR kunnen dit proces ondersteunen. EMDR is een zeer snelle en effectieve methode voor trauma gerelateerde angstklachten en kan de emotionele lading daarvan sterk verminderen.

Sessieduur: 75 minuten (vijf kwartier)
Kosten: € 91,00 excl. 21% BTW

De sessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Coaching en training on the job 

Voor professionals bij overheid en bedrijfsleven geef ik coaching en training on the job, trajecten speciaal op maat gemaakt. Tarief: € 125 per uur, excl. 21% BTW, exclusief reiskosten en reistijd.

Afspraken kunnen worden gemaakt door contact op te nemen:

Jan den Boer
Valkenierslaan 3
3451 ZJ Vleuten
Telefoon 06-24694704
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.