TANTRA, TRAININGEN EN THERAPIE

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

Tantra week Ibiza 22 juni - 29 juni 2024

Een complete tantra week

 met Jan en Caroline

Verdiepen - Verbinden - Vakantie  

 Een week lang genieten op een prachtige plek en een complete tantra week: leven in liefde, omgaan met verlangen (en zin of geen zin) omgaan met emoties, tantrische rituelen, tandava, kashmirische massage. Voor singles en stellen.

(Alles in het Nederlands). 

Nu tijdelijk € 150 korting op de training. 

Aanmelden via de volgende link: https://www.tantratraining.nl/index.php/formtantraweek

 

Ibiza is een magisch eiland en wij geven een tantraworkshop op één van de mooiste plekken. Het voelt alsof wij de enigen zijn op het eiland, met de natuur om ons heen, uitzicht op de zee verderop en het heerlijke grote, warme zwembad en de prachtig nieuw aangelegde tuin met een strandje.
We hebben ook twee unieke koks die heerlijk vegetarisch eten maken, waarvan elke schaal ook nog mooi en fotogeniek is.
En wij bieden een compleet tantra programma, waarin alle elementen van onze trainingen terugkomen: leven in liefde, omgaan met verlangen (en zin of geen zin) omgaan met emoties, tantrische rituelen, tandava, kashmirische massage. Voor singles en stellen.
Voor de training is er een prachtige plek min of meer buiten, maar toch intiem omsloten door de rotsen, groen en met uitzicht op zee.
En met een groep van 20 mensen creëren we een veld van liefde en een diepgaande band die elke keer weer uniek voelt. Voor ons de mooiste week van het jaar. Sommige deelnemers komen al voor de vierde of vijfde keer omdat ze dit elke keer weer een unieke ervaring vinden.
Kijk op verderop deze pagina voor de prachtige foto's en op de website van deze zeer bijzonder mooie en luxe locatie: www.lotushouse.yoga
 
We waren hier in 2019, 2021, 2022 en 2023 en iedereen was onder de indruk van deze prachtige plek, het mooie uitzicht, en een mooie besloten plek waar we buiten de workshop kunnen geven die intiem voelt en toch ook verbonden met de prachtige omgeving. Een plek die helemaal voor onszelf voelt. De ideale locatie om een week lang je te verdiepen in tantra, je te verbinden met een fijne groep en tegelijkertijd ook een vakantie gevoel te hebben.

In 2024 zullen Annemarie en Benjamin weer voor ons koken, met uniek vegetarisch/veganistisch eten.

Aanmelden via de volgende link: www.tantratraining.nl/index.php/formtantraweek
Wees er op tijd bij, het is snel vol. 

 

Data, tijden en kosten

Data en tijden: zaterdag 22 juni 18.00 - zaterdag 29 juni 9.00 (met het ontbijt).

De kamers zijn op 22 juni beschikbaar vanaf 18:00 uur. Start training om ongeveer 20:00 uur.

Kosten: voor de Tantra week € 750 p.p. 

Verblijfkosten, inclusief alle vegetarische maaltijden:

Er zijn 8 slaapplekken in 4 vrijstaande tweepersoons houten hutten met uitzicht, zonder airconditioning, € 790 per persoon

Er zijn 12 slaapplekken (in tweepersoonskamers) in het hoofdgebouw, met uitzicht, met airconditioning, € 940 per persoon

Prijzen kunnen nog wijzigen, onder meer door inflatie.

De betalings- en annuleringsvoorwaarden staan op het aanmeldingsformulier, via de link hieronder. 

Meld je aan via dit formulier 

Tantra: verdiepen en verbinden

Deze tantra week is de kans om je te verdiepen in het complete tantra proces, zodat dit een diepgaande invloed in je leven kan krijgen. Door meditatie op het verlangen ontdek je een nieuwe vrijheid in jezelf, waarin je niet meer geleefd wordt door je emoties of gedachten, maar nieuwsgierig in verbinding kunt zijn met alles wat zich afspeelt. In tantrische rituelen kun je deze verbinding op een liefdevolle en respectvolle manier ervaren.

De Tantra opleiding was en is nog steeds de beste Tantra training die ik heb gehad en ik heb vele, vele trainingen gehadDus geef jezelf deze prachtige kans om te groeienLouiza Obedi.

We onderzoeken hoe je kunt leren kiezen om te leven vanuit liefde, zodat liefde een stabiele basis wordt in je eigen leven en je relatie. Daarin leren we omgaan met emoties, blokkerende gedachten en impulsief gedrag. Het gaat er niet om deze te onderdrukken, maar om te leren daarin vrij te bewegen vanuit een basis van diep doorvoelde liefde. En zoals altijd onderzoeken we het verlangen, zodat je daar ook vrij in leert bewegen. Vanuit deze basis gaan we een rijk aanbod van tantrische rituelen onderzoeken. Daarbij komen onder meer aan bod de tandava en kashmirische tantramassage. Een aantal oefeningen kunnen naakt gedaan worden, maar het is nooit een verplichting. We creëren met jullie een veilige omgeving waarin grenzen verkennen op een prettige manier uitdagend kan zijn.

Als je samenkomt: een unieke kans om je relatie te verrijken en samen en met de groep te genieten. Je kunt alle oefeningen samen doen als je dat wilt.

Als je alleen komt: een kans om te leren hoe je een tantrische relatie met jezelf kunt creëren, je te verbinden met de mensen in de groep en hoe je dat vervolgens in de wereld kunnen zetten.

“Jan en Caroline, twee zeer integere mensen die een prachtige training geven. Voor mij de basis geweest in het liefdevol naar mezelf zijn.” Hanneke Wolff

 

De locatie

Luxe tweepersoonskamers, een prachtig zwembad, uitzicht over de oceaan en de heuvels, zowel een grote en mooie binnen- als buitenruimte voor de workshops. Deze plek biedt alles voor een fantastische tantra week. Zie verder de prachtige website: www.lotushouse.yoga 

De vliegreis naar Ibiza regel je zelf. Voor vervoer van het vliegveld naar de locatie kan een taxi geregeld worden. Het is 25 minuten rijden van het vliegveld naar de locatie, dat kan per taxi, je kunt er ook voor kiezen een auto te huren.

Adres: 

38°56'50.4"N 1°15'09.6"E

https://maps.app.goo.gl/AU2AE  

Vakantie

Deze week is ook gewoon een heerlijke vakantieweek, met een prachtige omgeving, een mooie ruime kamer, zwembad en heerlijk eten. 

Voor het vakantiegevoel: de training duurt acht dagen, een van de dagen zullen we helemaal vrij geven om bijvoorbeeld naar het strand te gaan of de hele dag lekker aan het zwembad te liggen. Deze dag rekenen we niet bij de kosten voor de training. Voor de verblijfkosten moeten we natuurlijk wel zeven nachten rekenen.

Als je tijd hebt kan het ook heerlijk zijn om voor of na de training nog een aansluitende vakantie op Ibiza te boeken. 

Een reactie van een deelnemer van de 2022 week:

Wat heb ik genoten van jullie tantraweek op Ibiza. Jullie leven tantra. Wat ik waardeer is jullie rust in de uitleg en de veiligheid die jullie in de groep creëren doordat de opbouw in kleine stapjes is en jullie ons steeds leerden naar ons eigen gevoel te kijken en naar onze grenzen te luisteren én te handelen. Het was één groot onderzoek, voelexperiment en balansoefening. Ik gun dit iedereen. Ik heb tantrisch genoten van alles: mezelf, jullie, onze fijne groep, het eten en de locatie. Dankbaar en in liefde.

Ingrid.