HET VERLANGEN NAAR VERBINDING

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

Tantra week Ibiza 30 juli - 6 augustus 2022.

Een complete tantra week

 met Jan en Caroline

Verdiepen - Verbinden - Vakantie 

 Een week lang genieten op een prachtige plek en een complete tantra week: leven in liefde, omgaan met verlangen (en zin of geen zin) omgaan met emoties, tantrische rituelen, tandava, kashmirische massage.

(Alles in het Nederlands). 

Meld je aan via dit formulier 

We hebben een zeer bijzonder mooie en luxe locatie gevonden, zie de website www.lotushouse.yoga. We waren hier in 2019 en 2021, en iedereen was onder de indruk van deze prachtige plek, het mooie uitzicht, en een mooie besloten plek waar we buiten de workshop kunnen geven die intiem voelt en toch ook verbonden met de prachtige omgeving. Een plek die helemaal voor onszelf voelt. De ideale locatie om een week lang je te verdiepen in tantra, je te verbinden met een fijne groep en tegelijkertijd ook een vakantie gevoel te hebben.

In 2022 zullen Annemarie en Benjamin opnieuw voor ons koken, in 2021 hebben zij ons verrast met uniek vegetarisch/veganistisch eten, we hebben zelden zo lekker gegeten van schalen die er zo mooi uitzagen. En het zijn ook echte retreat koks, die zich verbinden met ons als groep. Hun website: https://www.pachamamaorganic.eu 

We delen met jullie een complete tantra week, waarin alle belangrijke aspecten van tantra aan de orde komen.

 

Data, tijden en kosten

Data en tijden: zaterdag 30 juli 18.00 - zaterdag 6 augustus 9.00 (met het ontbijt).

De kamers zijn op 30 juli beschikbaar vanaf 18:00 uur. Start training om ongeveer 20:00 uur.

Kosten: voor de Tantra week € 595 p.p. 

Verblijfkosten, inclusief alle vegetarische maaltijden:

Er zijn 8 slaapplekken in 4 vrijstaande tweepersoons houten hutten met uitzicht, zonder airconditioning, € 600 per persoon

Er zijn 12 slaapplekken (in tweepersoonskamers) in het hoofdgebouw, met uitzicht, met airconditioning, € 750 per persoon

De betalings- en annuleringsvoorwaarden staan op het aanmeldingsformulier, via de link hieronder. Je kunt ook een vrijblijvende optie nemen per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan waarschuwen we je op tijd als het bijna vol is.

Meld je aan via dit formulier 

Tantra: verdiepen en verbinden

Deze tantra week is de kans om je te verdiepen in het complete tantra proces, zodat dit een diepgaande invloed in je leven kan krijgen. Door meditatie op het verlangen ontdek je een nieuwe vrijheid in jezelf, waarin je niet meer geleefd wordt door je emoties of gedachten, maar nieuwsgierig in verbinding kunt zijn met alles wat zich afspeelt. In tantrische rituelen kun je deze verbinding op een liefdevolle en respectvolle manier ervaren.

De Tantra opleiding was en is nog steeds de beste Tantra training die ik heb gehad en ik heb vele, vele trainingen gehadDus geef jezelf deze prachtige kans om te groeienLouiza Obedi.

We onderzoeken hoe je kunt leren kiezen om te leven vanuit liefde, zodat liefde een stabiele basis wordt in je eigen leven en je relatie. Daarin leren we omgaan met emoties, blokkerende gedachten en impulsief gedrag. Het gaat er niet om deze te onderdrukken, maar om te leren daarin vrij te bewegen vanuit een basis van diep doorvoelde liefde. En zoals altijd onderzoeken we het verlangen, zodat je daar ook vrij in leert bewegen. Vanuit deze basis gaan we een rijk aanbod van tantrische rituelen onderzoeken. Daarbij komen onder meer aan bod de tandava en kashmirische tantramassage. Een aantal oefeningen kunnen naakt gedaan worden, maar het is nooit een verplichting. We creëren met jullie een veilige omgeving waarin grenzen verkennen op een prettige manier uitdagend kan zijn.

Als je samenkomt: een unieke kans om je relatie te verrijken en samen en met de groep te genieten. Je kunt alle oefeningen samen doen als je dat wilt.

Als je alleen komt: een kans om te leren hoe je een tantrische relatie met jezelf kunt creëren, je te verbinden met de mensen in de groep en hoe je dat vervolgens in de wereld kunnen zetten.

“Jan en Caroline, twee zeer integere mensen die een prachtige training geven. Voor mij de basis geweest in het liefdevol naar mezelf zijn.” Hanneke Wolff

 

De locatie

Luxe tweepersoonskamers, een prachtig zwembad, uitzicht over de oceaan en de heuvels, zowel een grote en mooie binnen- als buitenruimte voor de workshops. Deze plek biedt alles voor een fantastische tantra week. Zie verder de prachtige website: www.lotushouse.yoga 

De vliegreis naar Ibiza regel je zelf. Voor vervoer van het vliegveld naar de locatie kan een taxi geregeld worden. Het is 25 minuten rijden van het vliegveld naar de locatie, dat kan per taxi, je kunt er ook voor kiezen een auto te huren.

Adres: 

38°56'50.4"N 1°15'09.6"E

https://maps.app.goo.gl/AU2AE  

Vakantie

Deze week is ook gewoon een heerlijke vakantieweek, met een prachtige omgeving, een mooie ruime kamer, zwembad en heerlijk eten. 

Voor het vakantiegevoel: de training duurt acht dagen, een van de dagen zullen we helemaal vrij geven om bijvoorbeeld naar het strand te gaan of de hele dag lekker aan het zwembad te liggen. Deze dag rekenen we niet bij de kosten voor de training. Voor de verblijfkosten moeten we natuurlijk wel zeven nachten rekenen.

Als je tijd hebt kan het ook heerlijk zijn om voor of na de training nog een aansluitende vakantie op Ibiza te boeken.