RELATIETHERAPIE, THERAPIE EN COACHING

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

Introductie 

Sessies in corona tijd: wij geven individuele sessies en relatiesessies aan huis, op 1,5 m afstand in onze woonkamer in Vleuten.

DSC03190Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden geven individuele sessies en relatiesessies in hun praktijk in Vleuten. Adres: Valkenierslaan 3.

Bereikbaarheid: 3 minuten lopen vanaf trein station Vleuten, goed bereikbaar met de auto, ruime parkeergelegenheid (gratis).

Je kunt je aanmelden voor sessies per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch:

Jan: 06-24694704

Caroline: 06-20455946

Relaties sessies geven we samen, voor een individuele sessie kijken we in overleg met jou wie op dat moment beschikbaar is: Caroline of Jan.

Wij maken in onze sessies een onderscheid tussen training, coaching en therapie. 

De essentie van ons werk is het geven van trainingen, zowel voor groepen als individueel. In de individuele sessies kunnen we de trainingen veel meer op jouw persoonlijke behoefte afstemmen.

Vanuit onze brede ervaring kunnen we veel verschillende vragen met je onderzoeken. De essentie van ons werk gaat over het geheim van de liefde en omgaan met verlangen en omgaan met emoties, zowel in individuele sessies als relaties sessies. Als ondersteuning van de training raden we aan om een oefenboek en cd bij de trainingen te kopen.

Boek: Tantra, het geheim van de liefde, gepubliceerd in 2019. Hierin staat onze complete training die je thuis kunt gaan toepassen.
Cd download: meditaties die je alleen een samen kunt doen.

Hier vind je meer informatie over deze boeken en cd.  

Als tijdens de sessies blijkt dat een diepgaander proces nodig is, kan dat ook door therapie of coaching.

Therapeutische processen zijn langer en diepgaand, waarin we onderzoeken wat blokkerende processen in je leven en je lijf zijn, wat eventueel de relatie is met je verleden, en hoe verschillende therapeutische technieken je kunnen helpen om jezelf te helen.

Bij coaching gaan we een gesprek met je aan, waarin we je ondersteunen om zelf de oplossingen voor problemen in je leven te vinden en nieuwe manieren om je leven vorm te geven.

Wij geven geen tantramassage.

Tijd en kosten:

Een sessie duurt vijf kwartier (75 minuten).

Kosten relatie sessies met Jan en Caroline: € 115 excl. 21% btw.  € 25 per extra kwartier, in overleg. 

Kosten sessies Jan: € 91,00 excl. 21% BTW 

Kosten sessies Caroline: € 91,00 excl. 21% BTW

De sessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Bij annulering binnen 24 uur voor de sessie rekenen we de kosten voor de sessie. Bij overmacht, zoals ziekte, kan in overleg hiervan afgeweken worden.

Toelichting sessies:   

Of je nu een relatie hebt of alleen bent, een tantra training helpt je om meer in balans en verbinding met jezelf te zijn, en dat heeft een positief effect op al je relaties, of het nu werk, vriendschap of liefde is.

Onze sessies zijn de laatste jaren steeds meer een training geworden. Op dezelfde manier zoals onze workshops een combinatie van oefenen, delen wat je ervaart en betekenis geven aan tantra. Zodat je het thuis kunt gaan toepassen. In ons nieuwe boek Tantra, het geheim van de liefde beschrijven we hoe Saskia en Mathieu na één zo’n sessie en drie weken oefenen weer blij, stralend en verliefd zijn. Sommige mensen hebben natuurlijk meer tijd nodig, maar het is een bijzonder effectieve training. 

Daarbij zien we dat problemen in de liefde bij veel mensen ook een gebrek aan kennis zijn. Er is zoveel meer mogelijk in liefde en seksualiteit. De betekenis daarvan kun je heel mooi zien in de reactie van Giel Beelen in het filmpje uit de podcast die hij met ons opgenomen heeft. Binnen de eerste 4 minuten van deze opname ontdekt hij de kracht van ‘niet moeten’ en een verbreding van zijn kennis: ‘Ik werd al zo gelukkig van de term levensenergie, omdat het seks zoveel breder maakt.’  (Zie de pagina Tantra in beeld op deze website).

Voor stellen:

We richten de binnenkomst en onze huiskamer zo in dat we ons aan de 1,5 m afstand tussen jullie en ons kunnen houden.

1) Relatie coaching: als het niet lekker gaat in je relatie, seksueel en/of emotioneel, onderzoeken wij met jullie hoe je elkaar op een nieuwe manier weer kunt ontmoeten, vanuit balans en een keuze voor liefde. Een mix van gesprek, onderzoek, oefenen, delen en betekenis geven.

2) Tantra training: als je een verdieping zoekt in je relatie, nemen we jullie mee in de essenties van tantra: omgaan met verlangen, omgaan met emoties en oordelen en het geheim van de liefde. Een combinatie van oefenen, delen en betekenis geven. Vervolgens kun je met hulp van ons boek Tantra het geheim van de liefde (€ 22,50) en onze meditatie-cd (€ 7,50) thuis gaan oefenen, en nog enkele sessies en/of workshops doen om de kennis en ervaring te verdiepen.

3) Kashmirische massage: nu we dit niet in grotere groepen kunnen geven, creëren we bij ons aan huis een mooie omgeving waarin we jullie begeleiden in de tandava en kashmirische massage, en afronden met een lekker hapje en een drankje. Een feestje met elkaar.

Kosten: € 140 voor een standaard sessie van vijf kwartier. € 25 per extra kwartier, in overleg. 

Nieuwsgierig wat tantra in jouw relatie zou kunnen betekenen: lees het verhaal van Allisa en Jaime via de link hieronder:

Een mooi artikel dat je zal raken: het persoonlijke verhaal van Alissa en Jaime, op zoek naar een liefde die altijd blijft stromen.

'Als je seks verbindt met liefde en een helder denken wordt het een meditatieve en extatische levensenergie die 24 uur per dag kunt ervaren in alles wat je doet.'

Je eeuwige bron van liefde en seks (Onkruid, mei 2020)

'Ik geloof niet dat ik eerder tantra zo goed uitgelegd heb gezien.' Frank, hoofdredacteur Onkruid. 

Reactie van een cliënt (10 mei 2020) 

Eerlijk gezegd zag ik tegen mijn gesprek met Jan op. Na een leven lang therapie en training wéér een sessie over mijn seksualiteit… Maar ik ben er nog niet klaar mee, dus ik heb me ertoe gezet. Hoe heerlijk was het! Het bijzondere was dat ik me onmiddellijk vrij voelde om alles op tafel te leggen. Ik voelde geen schaamte omdat er geen oordeel was. Jan leerde me het verschil tussen begeerte en verlangen. Hij liet me het verschil voelen tussen begerig naar iets reiken omdat ik het wil hebben en teruggetrokken achterover hangen omdat ik het opgeef. En hij liet me het midden ervaren, waarin ik alles wat er in mij maalt en woelt liefdevol en nieuwsgierig mag waarnemen, en de levensenergie daarin ontdekken. Wat fijn om seks te zien als meditatie, niet als een daad om een doel te bereiken, maar als een manier van zijn om intimiteit te ervaren door alles in te brengen wat er in me omgaat – ook de geilheid en de begeerte die ik geneigd ben voor mezelf te houden, en het verdriet of de wanhoop die ik soms voel. Het gaf me veel vertrouwen dat Jan de boeddhistische en tantrische tradities echt kent, en dat dit voor hem niet een ‘spirituele bypass’ is, maar juist een weg om met beide benen op de grond je verlangen te leren kennen, te omarmen en te vieren. Heerlijk dat we tijdens de sessie twee oefeningen deden om m’n levensenergie te ervaren, waar ik meteen mee aan de slag kan. Bevrijdend!

Beroepsvereniging, klachtenprocedure en privacy

Informatie over beroepsvereniging, klachtenprocedure en privacy is te vinden via de volgende link: http://www.tantratraining.nl/index.php/wie-zijn-wij 

Meer informatie over individuele sessie Jan

Meer informatie over individuele sessies Caroline

Meer informatie over relatiesessies Jan en Caroline

ohm