TANTRA, TRAININGEN EN THERAPIE

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

Welkom bij onze sessies, aan huis in Vleuten

DSC03190

Relaties sessies geven we samen, voor een individuele sessie kijken we in overleg met jou wie op dat moment beschikbaar is: Caroline of Jan. Wij geven geen tantramassage.

Adres: Valkenierslaan 3, Vleuten. Bereikbaarheid: 3 minuten lopen vanaf trein station Vleuten, goed bereikbaar met de auto, ruime parkeergelegenheid (gratis).

Je kunt je aanmelden voor sessies per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch:

Jan: 06-24694704

Caroline: 06-20455946

Tijd en kosten:

Een sessie duurt vijf kwartier (75 minuten).

Kosten relatie sessies met Jan en Caroline: € 128 excl. 21% btw. € 30 per extra kwartier, in overleg. 

Kosten sessies Jan of Caroline: € 100,00 excl. 21% BTW 

De sessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Bij annulering binnen 24 uur voor de sessie rekenen we de kosten voor de sessie. Bij overmacht, zoals ziekte, kan in overleg hiervan afgeweken worden.  

Voor het eerste gesprek graag een identiteitsbewijs meenemen.

Gesprek en oefenen

Wij geven in onze sessies een combinatie van gesprek en oefenen, zowel in individuele als relaties sessies. 

Als je samen komt, kan het bijvoorbeeld een privé workshop zijn, om samen tantra vorm te geven in je relatie. We onderzoeken met jullie welke oefeningen passen, soms meditaties en ademoefeningen zoals de inner flute, soms ook de kashmirische massage.

Als je relatie niet meer zo makkelijk loopt, kan een combinatie van gesprek en oefeningen je helpen om oude patronen los te laten en nieuwe betekenissen te ontdekken waardoor verrassend snel meer verbinding en liefde mogelijk wordt in je leven en in je relatie als je die hebt. In de video hieronder zie je hoe Giel Beelen in een gesprek van 4 minuten al een totaal andere betekenis van seksualiteit ontdekt: levensenergie, die hem heel blij maakt en die bevrijdend is. in de sessies gaan we deze verandering van betekenis voor jou onderzoeken voor de thema's die jij inbrengt.

Podcast met Giel Beelen

Tantra podcast Jan en Caroline met Giel Beelen (december 2019): van onwetendheid naar kennis, van seks naar levensenergie. Giel: ‘Ik werd al zo gelukkig van de term levensenergie, omdat het seks zoveel breder maakt.’ 

Hier vind je de video

Vervolgens doen we oefeningen die passen bij jouw vraag, en die je thuis ook kunt gaan doen, en je zult merken dat er dan al snel veel kan veranderen. Zoals in het verhaal van Saskia en Mathieu. In de eerste sessie vertellen ze dat ze snel geïrriteerd zijn in hun relatie. Saskia voelt zich niet begrepen en Mathieu vindt dat ze te weinig vrijen. Matthieu denkt ook aan een andere partner. We onderzoeken een de nieuwe betekenis van liefde en seksualiteit en geven ze oefeningen mee. Drie weken later komen ze voor de tweede sessie. Zijn ze blij, stralend en verliefd. In die drie weken hebben ze meer gevreeën dan het afgelopen jaar en veel minder ruzie gemaakt. En ze kiezen echt voor elkaar.

Wil jij ook dit onderzoek met ons aangaan? Vanuit onze brede ervaring kunnen we veel verschillende vragen met je onderzoeken. De essentie van ons werk gaat over het geheim van de liefde en omgaan met verlangen en omgaan met emoties, zowel in individuele sessies als relaties sessies. Als ondersteuning van de training raden we aan om een oefenboek en cd bij de trainingen te kopen.

Boek: Tantra, het geheim van de liefde, gepubliceerd in 2019. Hierin staat onze complete training die je thuis kunt gaan toepassen.
Cd download: meditaties die je alleen een samen kunt doen.

Hier vind je meer informatie over deze boeken en cd.  

Nieuwsgierig wat tantra in jouw relatie zou kunnen betekenen: lees het verhaal van Allisa en Jaime via de link hieronder:

Een mooi artikel dat je zal raken: het persoonlijke verhaal van Alissa en Jaime, op zoek naar een liefde die altijd blijft stromen.

'Als je seks verbindt met liefde en een helder denken wordt het een meditatieve en extatische levensenergie die 24 uur per dag kunt ervaren in alles wat je doet.'

Je eeuwige bron van liefde en seks (Onkruid, mei 2020)

'Ik geloof niet dat ik eerder tantra zo goed uitgelegd heb gezien.' Frank, hoofdredacteur Onkruid. 

Meer informatie over individuele sessie Jan

Meer informatie over individuele sessies Caroline

Meer informatie over relatiesessies Jan en Caroline

Beroepsvereniging, klachtenprocedure en privacy

Informatie over beroepsvereniging, klachtenprocedure en privacy is te vinden via de volgende link: http://www.tantratraining.nl/index.php/wie-zijn-wij 

 

ohm